Orion Nieuwjaarsloop op 7 januari 2024

Foto:

Al vele jaren organiseert Recreatieve Atletiek Vereniging Orion de Nieuwjaarsloop. Ook in 2024! Het is een uitgelezen mogelijkheid om goede voornemens meteen om te zetten in daden en het nieuwe jaar sportief te starten. Daarnaast is de Nieuwjaarsloop een prima voorbereiding op de Venloop die in 2023 op zondag 24 maart plaatsvindt.

De loop start in dit nieuwe jaar op de Heymansstraat, ter hoogte van de bakkerij. De loop gaat door de mooie Boekend en omgeving en gaat gedeeltelijk over de verharde weg en gedeeltelijk over bospaden. Er zijn twee afstanden: 5 km (vanaf 13 jaar) en 10 km (vanaf 16 jaar). De start van beide afstanden is tegelijkertijd, om 11:00 uur.

Ophalen van startnummers en gelgenheid tot nainschrijving is bij de Health & Racketclub, Heymansstraat 101 in de Boekend. Na afloop is daar ook de prijsuitreiking rond 12:30 uur. Natuurlijk is er dan ook gelegenheid om het glas te heffen de sportieve prestaties en op het nieuwe jaar!

Inschrijven
Inschrijven kan op: https://inschrijven.nl/form/2023010816342-nl. Voor meer info kun je terecht op https://www.facebook.com/orionvenlo of op de website: orionvenlo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen