Supermarkt 2 Brüder heropend

28 mei 2019, 16:19 Nieuws
foto 1
Onder het toeziend oog van tientallen klanten is vanmorgen dinsdag 28 mei 2019 om 08:30 uur Supermarkt 2 Brüder heropent aan de Geldersepoort in Venlo. Vijf maanden lang werd er verbouwd aan de supermarkt die Venlo zo bekend maakt bij Duitse klanten. Sommige klanten hadden meer dan 200 kilometer gereden om als één van de eersten de nieuwe winkel te aanschouwen.
Nog voor 8:00 uur ’s morgens meldde zich de eerste klanten voor de deur van de vernieuwde 2 Brüder. Gedreven door nieuwsgierigheid, het beloofde gratis bosje rozen
en de mooie openingsacties begaven zij zich direct na de opening naar de gigantische rolbaan richting de eerste verdieping alwaar de shopbelevenis begon. Klanten
verwonderden zich over het enorme aanbod en de precisie waarmee de schappen waren ingedeeld. “Werkelijk alles is nieuw, je herkent het gewoon niet meer terug”, jubelde één van de eerste bezoekers. “Wij komen al meer dan 10 jaar bij de Brüder, maar deze verbouwing zorgt voor een geheel nieuwe winkelervaring. Zo heb ik een supermarkt nog nóóit gezien!”
Ook de medewerkers van het Venlose bedrijf zijn content. “De komende dagen zullen we vast nog dingen tegenkomen die anders moeten, maar voor nu overheerst de trots op wat we hier allemaal samen gepresteerd hebben”, vertelt directeur Ronald Versluis. “Voor ons is de belevenis van de klant het belangrijkste; we doen er alles voor om die optimaal te maken.”
2 Brüder is van 3.500m2 naar ruim 5.000m2 winkeloppervlakte gegaan. In de supermarkt vindt men een gigantisch aanbod koffie (zonder extra belasting en dus erg goedkoop), snoep en frisdrankblikjes (zonder statiegeld), maar ook immens grote versafdelingen met de mooiste vis-, kaas-, vlees-, wild- en groenteproducten. De supermarkt is sinds 2019 van de koeling met freon af en wordt nu gekoeld met CO2. Daarmee wordt tevens warmte opgewekt, zodat de nieuwe supermarkt gasvrij kan draaien. Klanten kunnen zich in de nieuwe supermarkt verbazen over de bijzondere aanvullingen op de prachtig aangelegde afdelingen, zoals een gigantische snoepboom en een volledig open kaasafdeling. Het restaurant heeft een selfservice-principe gekregen, met verse producten uit de eigen supermarkt.