Nieuw in Venlo; Kragt training

28 aug 2018, 11:26 Nieuws
marjolein e1535448399643
Marjolein Joosten, eigenaar van coachpraktijk ZEN, start eind deze maand met Kragt training voor kinderen. Tijdens deze training gaat zij in kleinschalige groepjes van 4-6 kinderen in de basisschoolleeftijd van groep 4 tot groep aan de slag om de weerbaarheid en de sociale vaardigheden te bevorderen.
In dit artikel van verteld Marjolein je graag meer over haar bedrijf en de kragt training.
Mijn naam is Marjolein Joosten. Naast parttime leerkracht in het basisonderwijs heb ik een eigen energetische (kinder) coachpraktijk ZEN. Dit bedrijf bestaat nu ruim een jaar en is gevestigd in Venlo Zuid. In mijn praktijk coach ik jong en oud, en maak gebruik van diverse technieken waaronder het systemisch werk en Voice Dialogue. Het energetische stuk bestaat uit behandelingen op en rond het lichaam en de geest. Ik werk ook met edelstenen als een mooie aanvulling hierop.
Op afstand werk ik als Luisterkindwerker. Ik kijk maar luister vooral wat de aanvrager te vragen heeft , waar hij of zij tegenaan loopt. Vaak is een Luisterkindafstemming al een aanzet tot verandering van de klachten.
Aan het einde van de maand beginnen mijn Kragt trainingen. In deze kleinschalige groepjes van 4-6 kinderen in de basisschoolleeftijd van groep 4 tot groep 8 gaan we in 5 bijeenkomsten aan de slag om de weerbaarheid en de sociale vaardigheden te bevorderen.
Wanneer je namelijk inzicht hebt verkregen in je eigen handelen, vergroot dit de communicatie met de ander en daardoor krijg je meer zelfvertrouwen. In deze praktijkgerichte training worden de kwaliteiten van het kind naar voren gehaald. Wie ben ik en wat kan ik? Wanneer je namelijk weet wie je bent en wat je kunt sta je in alle situaties steviger in je schoenen! Tijdens deze training zijn we veelal creatief bezig om de kwaliteiten te verankeren. Een training die geen trucjes leert maar het kind aanspreekt op zijn of haar ZIJN. Want we willen er toch allemaal toe doen!!!
Voor informatie over deze training of andere vragen kun je een mailtje sturen naar [email protected]
folder marjolein
marjolein e1535448399643