Al 45 jaar Rugbyclub The Wallaby's in Venlo

30 mei , 6:37 Nieuws
wallabys
Rugbyclub The Wallaby’s bestaat op 1 juni aanstaande alweer 45 jaar. Met sinds 1986 haar vestiging op sportpark Maassenhof in de boekend, is The Wallaby’s de enige Rugbyclub in Noord-Limburg.
Hoe de nabije toekomst van The Wallaby’s eruit gaat zien kan niemand voorspellen, maar de doelstelling van de vereniging is om meer leden te werven en uiteindelijk meer teams te kunnen leveren aan de Nederlandse competitie. De ambities van de vereniging zijn groot, daar waar we net voor de coronapandemie nog maar 10 officiële leden hadden zijn we nu in 2024 weer gegroeid naar 50 actieve leden.
Of de vereniging haar 50-jarige jubileum ook nog op sportpark Maassenhof kan vieren is nog een groot vraagteken. Daar waar Gemeente Venlo het aantal sportparken wil inkrimpen, is de huisvesting op sportpark Maassenhof allesbehalve zeker.
Op zaterdag 15 juni zal er op sportpark Maassenhof dan ook een feestelijke dag zijn om dit te vieren met de leden, oud-leden, sponsoren en vrienden van The Wallaby’s.
Tijdens deze dag zullen er diverse rugbyactiviteiten plaatsvinden.
Hieronder een overzicht van deze activiteiten:
14:00 uur : Poorten open
14:30 uur : Training TBM & Ouders (Jeugd tot 12 jaar)
16:00 uur : Wedstrijd U16 (tegenstander volgt)
18:00 uur : Wedstrijd senioren (tegenstander volgt)
19:45 uur : Openingswoord voorzitter
20:00 uur : Aanvang feestavond
01:30 uur : Einde.
Gedurende deze dag zal er een foodtruck (TikTaco) langs komen om de innerlijke mens te voorzien van een hapje, er zal een ijswagen langs komen om een heerlijk ijsje te verkopen. Ook zal er een springkussen aanwezig zijn voor de kleintjes, en een drankwagen om de dorst van de gasten te kunnen lessen.
Al met al een gezellige dag voor jong en oud.