Tap-Out Venlo organiseert Nieuwjaarsduik!

Foto: Tap Out.

Venlo heeft in het verleden een Nieuwjaarsduik gekend maar wordt deze niet meer georganiseerd. Tijd om hier nieuw leven in te blazen!

Daarom organiseert Tap-Out In- en Outdoor Sport op 1 januari 2023 een Nieuwjaarsduik om het nieuwe jaar in te luiden. We hopen dat hiermee een nieuwe traditie wordt geboren! Die ochtend wordt om 11:00 uur gestart met een lekkere bootcamp. Een work-out waarbij de oliebollen van Oudjaarsnacht eruit getraind gaan worden. Om 12:00 uur staat de Nieuwjaarsduik op de planning en halen we een nat pak om vervolgens met een kom soep en/of warme chocomel een goede start van 2023 gezamenlijk af te sluiten.

De locatie waar de bootcamp & Nieuwjaarsduik gaat plaatsvinden is ‘Natuurgebied Raaijweide’ gelegen aan de Venrayseweg te Blerick.

Iedereen, zowel jong en oud, is van harte welkom en kan deelnemen aan de bootcamp en/of Nieuwjaarsduik. Heb je een kater en is de bootcamp iets te veel voor je die ochtend maar wil je wel het nieuwe jaar induiken? Ook dan ben je van harte welkom.

Voor leden van Tap-Out is de deelname aan de bootcamp gratis. Voor niet-leden kosten deze € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor de kids. Deelname aan de Nieuwjaarsduik is gratis!

Aanmelden wordt gewaardeerd via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen