Alle theaterbezoekers bij William Rutten krijgen cadeau t.w.v. € 500

Foto: © William Rutten - Focus (Adrian Sommeling).

Donderdag 3 november is topfotograaf William Rutten te gast in De Maaspoort, waar hij een theatercollege geeft over zijn carrière en visie op fotografie. Alle bezoekers van het college krijgen een A3 print van een iconisch beeld met een galeriewaarde van € 500 cadeau. De A3 print wordt in Venlo geprint door Canon en gesigneerd door William Rutten.

William Rutten
Fotograaf William Rutten (1970) focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarnaast is William regelmatig te zien op TV in onder andere ‘RTL Boulevard’ en ‘Het Perfecte Plaatje’ op RTL 4.

In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten, aan de hand van zijn allermooiste foto’s, over zijn meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen. Daarnaast zal William uiteraard zijn visie geven op fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken.

Exclusieve tentoonstelling
Bezoekers krijgen naast de A3 print met een galeriewaarde van € 500, toegang tot een exclusieve tentoonstelling van William Rutten. Ook de tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Canon Nederland. Programmeur Wieke Vrijhoef: “Ik ben super blij met deze samenwerking met Canon Nederland. Het beeld is bloedmooi en nóg mooier op A3 print. Heel bijzonder dat we dit onze gasten kunnen meegeven.”

Voor het theatercollege op 3 november zijn nog tickets verkrijgbaar via www.maaspoort.nl. Het college start om 20:15 uur.

Reacties

Cookieinstellingen