Drie dagen lang filmkijken voor €6,- per film in de (groot) Venlose bioscopen

Foto: © NVBF Actieweken

Drie dagen lang filmkijken voor €6,- per film in de (groot) Venlose bioscopen.

Op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 november doen ook de (groot) Venlose bioscopen mee aan de landelijke bioscoopactie CINEMANIAAAA! In meer dan 200 bioscopen en filmtheaters verspreid over het hele land betaal je tijdens die drie dagen slechts zes euro per persoon, per film. Een landelijke actie om het bioscoopbezoek (weer) aan te jagen en om de mensen de magie van collectief filmkijken in een filmzaal te laten herontdekken.

Een deel van de bezoekers van vóór de pandemie-uitbraak heeft de weg naar de bioscoop of filmtheater nog niet terug weten te vinden. Met de landelijke Cinemaniaaa!-actie wil brancheorganisatie NVBF bioscoopbezoek weer onder de
aandacht brengen tegen een vriendelijke, laagdrempelige prijs.

De (groot) Venlonaar kan uit een ruim filmaanbod kiezen die drie dagen. Bij Filmtheater De Nieuwe Scene zijn o.a. te zien: Gouden Kalf winnaar KNOR, de nieuwe film van de Franse topactrice Juliette Binoche (ENTRE DEUX MONDES), een komedie met Penélope Cruz en Antonio Banderas (COMPETENCIA OFICIAL), de Italiaanse klassieker LA DOLCE VITA, het ongewoon spannende LAS BESTIAS uit Spanje én natuurlijk is er ook in Venlo de landelijke première van CLOSE. CLOSE is de nieuwe film van het 31-jarige Belgische talent Lukas Dhont. De film wordt gezien als één van de najaar toppers voor de filmhuizen en belooft hoog in de eindlijstjes van het jaar te belanden. Dhont won dit jaar in Cannes de regieprijs voor de film. CLOSE is de Belgische inzending voor de Oscar voor Beste Buitenlandse Film.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen