Halloween Trick or treat Venlo 2022

Foto: Map van adressen - deze wordt nog aangevuld.

Trick or treat activiteit in de gemeente Venlo op zaterdag 29 oktober

Wat houdt de activiteit in?
Op zaterdag 29 oktober 2022 tussen 18.00 en 21.00 uur mag iedereen op pad gaan in Venlo, Blerick, Belfeld, Steyl en Tegelen.
Middels een map die online komt op de Facebookpagina kun je adressen opzoeken en aanbellen bij mensen die zich hebben opgegeven. Bij de opgegeven woningen wordt dan een traktatie aangeboden welke door de mensen zelf is verzorgd.

Van voorgaande jaren is bekend dat veel mensen hun huis speciaal voor deze activiteit in stijl versieren en er zelfs kleine verhaaltjes worden gespeeld. De mensen die gaan lopen, verkleden zich meestal.

Opgeven als aanbel adres
Om de activiteit nog beter te doen slagen zoeken ze mensen die het leuk vinden om zich belangeloos op te geven als aanbel adres. om een traktatie aan te bieden. (Versieren mag maar is zeker niet noodzakelijk)  Als traktatie kan je denken aan een snoepje, fruit,  een knutsel, een (warm) drankje, chocolaatje, koekje etc. Tevens vinden de mensen die zich opgeven het hartstikke leuk als er ook genoeg mensen aan de deur komen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie, je op te geven als aanbel adres, of voor de map als je gaat lopen, op deze openbare Facebook pagina.

 

Disclaimer: Deze activiteit is een particulier initiatief door en voor inwoners van groot Venlo. 

Reacties

Cookieinstellingen