Huis van gezin in groot Venlo wordt weer een thuis: Behanger(s) gezocht

Foto: © Freepik.

Afgelopen weken zijn vele vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, ondernemers en wij van Venlo Nieuws druk bezig geweest om een gezin in Groot Venlo te helpen met het leefbaar maken – , en opknappen van hun woning.

Dit liefhebbende gezin heeft de woning verwaarloosd en de problemen groeide ze letterlijk boven het hoofd. De betrokken systeemtherapeut Margot Cleassens, werkzaam bij BOEI Limburg, zocht hulp en hulp kwam van alle kanten!!

Deze week wordt de woning geleegd door een ontruimingsbedrijf en Renewi heeft een container gesponsord. De woning wordt gepoetst en helemaal opnieuw ingericht dankzij vele sponsoren en giften zodat dit gezin weer kan leven in plaats van overleven en van hun huis weer hun thuis kunnen maken.

Behanger
Vrijwel alles is geregeld om dit gezin te helpen, echter zoeken we nog een behanger welke aankomende donderdag 27 oktober drie kamer (10/10/12 m2) kan behangen. Ben jij bereid om donderdag, belangeloos, te komen helpen?  Meld je dan aan via de betrokken systeemtherapeut Margot Claessens via [email protected]

Boodschappen en een dagje weg
Deze week zullen alle dagen in het teken staan van het opknappen en herinrichten van de woning. Het gezin kan deze week niet thuis wonen en zullen elders verblijven. We gunnen dit gezin met zijn drietjes nog een leuke dag weg. Samen opladen, genieten en daarna eindelijk weer thuis komen! Tevens is het fijn dat wanneer het gezin thuiskomt de diepvries, koelkast en keuken voorzien is van lekker en gezond eten. Mocht je willen helpen/ doneren, is dit nog mogelijk via deze link (tikkie). 

De vele betrokken mensen bij dit gezin, vinden het hartverwarmend hoeveel mensen binnen groot Venlo elkaar een goed en veilig thuis gunnen!

Disclaimer: Vanwege de privacy van dit gezin kunnen we niet meer details over de familie geven. Alle betrokken hulp is officieel via hulp- en maatschappelijke organisaties gegaan. Venlo nieuws is niet persoonlijk betrokken.  

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen