Fruitbedrijf van Cleef in Belfeld opent deuren tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen

Foto: Appelplukdag Belfeld.

De oogst van Nederlandse appels en peren is in volle gang en dat laten hardfruittelers niet zomaar voorbij gaan. Drie weekeinden in september kan iedereen een kijkje komen nemen op fruitbedrijven op verschillende plaatsen in het land. Kom plukken, proeven en beleven tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen.

Ook Fruitbedrijf van Cleef in Belfeld stelt zijn deuren open voor het publiek.

Tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen op 18 september staat het Nederlands hardfruit in de spotlights. Tientallen bedrijven op verschillende locaties in het land openen hun deuren. Bezoekers komen er alles te weten over de diverse fruitsoorten en kunnen met eigen ogen zien hoe de ondernemers alles in het werk stellen om een gezond, veilig en superlekker product te maken.

Rij mee met de pluktrein
Natuurlijk is er tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen ook volop gelegenheid om zelf te proeven en te genieten. Ervaar zelf hoe lekker en gezond de appels en peren van Nederlandse bodem zijn. Elk deelnemend bedrijf biedt zijn eigen activiteiten. Pluk bijvoorbeeld je eigen appels of maak een ritje met de pluktrein. Kortom, een leuk, lekker en leerzaam dagje uit voor het hele gezin!

Ook Fruitbedrijf van Cleef in Belfeld opent zijn deuren tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen. Op het bedrijf worden Appels, peren en kersen geteeld. Bezoekers zijn welkom op 18 september tussen 10 en 16 uur. Op het bedrijf kun je onder andere je eigen appels plukken, met de appeltrein mee, op het springkussen, een ijsje eten, koffie met gebak eten en een bezoek aan onze winkel brengen.

Het adres is meelderbroekweg 2 in Belfeld, maar hou Broekstraat 25 aan voor de juiste locatie. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen