Helemaal JIJ: Word JIJ onze 500e kledinginbrenger?

Foto: © Helemaal JIJ.

Helemaal JIJ – We zijn nu ruim 7 maanden open en hebben al vele klanten ingeschreven; mensen zoals JIJ uit Venlo en omstreken. Zij hebben hun kasten opgeruimd en alle miskopen en kleding die hen niet meer past of waar ze op zijn uitgekeken, gebracht om het te verkopen. We hebben bijna 500 klanten ingeschreven. Word jij onze 500 e kledinginbrenger? Dan zetten we jou in het zonnetje! Want alleen SAMEN maken we het mogelijk om mode betaalbaar te maken voor iedereen.

Geld ligt ook in jouw kast
We leven in een tijd waarin duurzaamheid centraal staat. Niet alleen vanwege ons klimaat. Ook omdat het leven een stuk duurder is geworden. En wij lezen in het nieuws dat het einde nog niet in zicht is. Hoe welkom is het dan om iets “nieuws” te kunnen dragen voor een fractie van de nieuwwaarde. En …. euro’s te verdienen met kleding die jij zelf niet meer draagt.

Tweedehands is bij ons beslist geen tweederangs. Niets doet vermoeden dat het om gebruikte spullen gaat. Wij selecteren alleen kleding, schoenen, tassen en accessoires die er modieus en als nieuw uitzien. Onze klanten brengen prachtige items, die netjes verzorgd zijn. Die krijgen bij Helemaal JIJ de aandacht die het verdiend! Daarom hangt alles op kleur en zorgvuldig gerangschikt in onze prachtige winkel aan de Kwartelenmarkt.

Image tweedehands een boost geven
Dat pand was liefde op het eerste gezicht. Het heeft iets sjieks. We hebben het grootste stoepbord gekocht waarop staat dat we preloved fashion verkopen. En toch horen wij vaak dat klanten zeggen: “Ik ben hier al een paar keer voorbij gelopen, maar ik dacht dat het een dure zaak zou zijn”. Als ze dan eenmaal binnen zijn geweest zijn ze verrast. We zien ze dan regelmatig terugkeren. Het klinkt een beetje gek, maar dat is ook precies wat we willen. Het imago van tweedehands mode een boost geven. Wij noemen gebruikte mode ook steeds vaker pre-loved fashion.

Op de begaande grond hangt kleding in laag en midden segment. En 20% is nieuw. Hier vind je merken in de categorie van Esprit, Geisha, Given, Esqualo, etc. De duurdere merken hangen 1
verdieping hoger. Dat zijn merken zoals D&G, Ba&ash , MAC, Marc Cain, Liu Jo, etc.

Maak kennis met de wereld die preloves fashion heet 
Donderdag 1 september is het Schinkenmert. We hebben geen marktkraam voor onze winkel. Ons pand heeft zoveel ramen dat het een groot big brother huis lijkt. Maar we pakken uit met een aangeklede gevel, leuke acties en gezellige shopmuziek. Via Facebook en Instagram houden we onze volgers op de hoogte.

Maak ook kennis met de wereld van Preloved fashion. Shop de mooiste kleding voor kleine prijsjes en neem gelijk jouw tas met herfstkleding mee. Maak geld van alles wat jij niet meer draagt en verdien 40% van de opbrengst. Meer informatie lees je op onze website www.helemaaljij.com

Wij zien je graag
Astrid, Colette, Miranda en Lenny
Team Helemaal JIJ

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen