De 55e Nacht van Venlo op zaterdag 15 oktober 2022

Nacht van Venlo 2018.
Nacht van Venlo 2018.
Foto: © https://www.gaefumgaas.nl/ (Foto van hun website)

Op zaterdag 15 oktober organiseert autosportclub Gaef um Gaas voor de 55e keer de Nacht van Venlo. De bestuurder en navigator worden bij de Nacht van Venlo aan de hand van opdrachten met de auto vanuit café-zaal Boostenhof door de regio geleid. Tijdens de rit wordt met behulp van controles gecontroleerd of je de route rijdt zoals de uitzetter die bedacht heeft.

In tegenstelling tot de laatste twee edities worden dit jaar weer twee trajecten verreden met een rust bij Boostenhof. Nieuw dit jaar is het gebruik van elektronische controles die op je smartphone verschijnen als je ze passeert.

Om kennis te maken met deze elektronische controles, wordt op zaterdagmiddag 17 september vanuit feestzaal ’t Ven de Oefenrit Nacht van Venlo verreden. Eén uur voor de start vindt er een uitleg plaats van het Rallycheck-controlesysteem. De Oefenrit is dé aangewezen kans om goed voorbereid aan de start van de Nacht van Venlo te verschijnen.

Aarzel niet en zet beide data in je agenda en geniet met volle teugen van deze vernieuwde Nacht van Venlo. In verband met het invoeren van jullie gegevens in de Rallycheck-app is voorinschrijving noodzakelijk. Om in te schrijven voor beide ritten en verdere informatie kunnen jullie terecht op onze website www.gaefumgaas.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen