Met nieuwe brandstof duurzaam bijtanken voor de leerkracht. Hoe dan?

Foto: PASSIE - protocol / Persfoto.

Advertorial – Wij, leerkrachten fungeren dagelijks als rolmodel. We inspireren, motiveren, accepteren, wij begeleiden en bemiddelen dag na dag. De focus ligt  op de ander; we zijn gevers… Maar waar halen we onze voeding vandaan wanneer de eisen steeds hoger worden en er steeds minder tijd is om te ontvangen? Dan moet de reserve wel opraken en is het eerder gepassioneerde rolmodel opeens een triest toekomstbeeld voor jeugdige enthousiastelingen.

Tijd voor actie, maar wat dan?!  Hoe kun je duurzaam bijtanken vóórdat je reserves worden aangesproken? Ik vond het PASSIE protocol en ben zo blij dat ik deze manier van kijken heb leren toepassen! Het gaat er daarbij niet om stress te verminderen maar om stress te begrijpen. Dat was nieuw! Stress geeft aan dat er iets heel belangrijks wordt afgenomen en dat dat gemis stress zo slopend maakt. Ik ontdekte tijdens mijn PASSIE reis dat ik steeds maar reageerde op stressvolle situaties en vergat de tijd te nemen zelf te creëren terwijl juist in het creëren mijn kracht ligt! 

Het PASSIE protocol heeft mij zoveel gebracht! Ik gun daarom alle leerkrachten de tweedaagse training (22/23 februari 2023, voorjaarsvakantie zuid) om de basis in jezelf te leren kennen en duurzaam bij te tanken met de voor jou geschikte brandstof. Laat je verrassen door de eigenzinnige aanpak! Meld je nu alvast aan. Vol=Vol! Kosten € 750,- p.p. inclusief koffie/ thee en lunch.
Voor meer informatie: 06 26092427. 

Na 30 jaar in het basisonderwijs te hebben gewerkt kon ik het niet laten om het PASSIE protocol mee te helpen omzetten naar dagelijkse kost voor kinderen, thuis en op school.

Daarover vertel ik volgende week meer.

Heidi Jacobs, teken- en talentencoach binnen José Lenders advies, begeleiding & counseling

Reacties

Cookieinstellingen