Hoe kidsproof is Venlo? Kinderen gezocht voor kidspanel

Foto: © Pixabay.

VENLO – Hoe kindvriendelijk is Venlo? Een kidspanel moet dit komende zomer gaan ontdekken. Kinderen uit de gemeente Venlo tussen 6 – 12 jaar kunnen zich aanmelden om verschillende dag-attracties te bezoeken en beoordelen. 

Met het Kidspanel willen initiatiefnemers Toeristisch Platform Maasduinen-Venlo en Venlo Partners ontdekken welke attracties in Venlo nu écht goedgekeurd worden door de kinderen. Met de zomer voor de deur is er namelijk veel vrije tijd om in te vullen. Diverse dag-attracties in de gemeente Venlo worden bezocht om in kaart te brengen hoe leuk een dagje uit, weekendje weg of vakantie naar Venlo is voor het hele gezin. 

Het Kidspanel krijgt de belangrijke taak om de attracties uitgebreid te testen en te beoordelen. De bevindingen zullen vervolgens gedeeld worden via visitvenlo.nl en venloverwelkomt.nl en de bijbehorende social mediakanalen.

Kinderen uit de gemeente Venlo in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden via venloverwelkomt.nl/kidspanel. De initiatiefnemers matchen de kinderen met de verschillende attracties op basis van leeftijd, motivatie en beschikbaarheid. Voor de zomerperiode zijn ze op zoek naar 30 kinderen die een dagje deel willen nemen aan het Kidspanel.   

Het Venlo Kidspanel wordt mogelijk gemaakt door gemeente Venlo. 

Reacties

Cookieinstellingen