Zomerparkfeest handhaaft cashless

Foto: © Zomerparkfeesten.

Komende editie van Zomerparkfeest hoef je niet in de rij voor munten, maar betaal je alle consumpties gewoon met je pinpas of mobiele telefoon aan de toog. Het Zomerparkfeest komt niet terug op de keuze voor het nieuwe betaalsysteem en handhaaft het cashless betalen maakte de organisatie gisteravond op haar site bekend. 

Bericht van de organisatie “Laten we voorop stellen dat Zomerparkfeest – wij allemaal – een bewogen week achter de rug heeft. Het besluit om in 2022 over te stappen naar een cashless betaalsysteem heeft veel teweeg gebracht. Na 3 jaar géén festival doet het ons goed om te merken dat er nog steeds zo’n grote betrokkenheid is. Dat bewijst des te meer dat Zomerparkfeest een festival van ons allemaal is.

Die betrokkenheid heeft geleid tot vele reacties. We hebben alle voors en tegens opnieuw op een rijtje gezet. En opnieuw komen we tot de conclusie dat een cashless betaalsysteem de beste basis is voor een duurzaam festival. Daarom handhaven we ons besluit, vooral met het oog op de toekomst en alle uitdagingen die voor ons liggen.

Onze berichtgeving had beter gekund. Daar hebben we zeker lering uit getrokken, maar we handhaven onze keuze voor cashless. We begrijpen dat dit wellicht niet het bericht is dat sommigen willen horen en zijn er tegelijkertijd van overtuigd dat we er in augustus een knalfeest van gaan maken. Samen met onze bezoekers, vrijwilligers, Vrienden en sponsoren.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen