Groen licht voor aanleg glasvezel op bedrijventerreinen in Venlo

Foto: DELTA Netwerk.

De afgelopen periode heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen Venlo. Het aantal aanmeldingen is voldoende om glasvezel aan te kunnen leggen op de bedrijventerreinen Venlo Tradeport, Ubroek, Kazernekwartier en Noorderpoort.

Dit betekent dat de ondernemers en bewoners van deze bedrijventerreinen binnenkort kunnen profiteren van de voordelen van snel glasvezelinternet. DELTA Netwerk zal niet starten met de aanleg van een glasvezelaansluiting aanleggen op bedrijventerrein Tradeport West. Het aantal aanmeldingen op dit specifieke terrein bleek helaas niet voldoende. De campagne is gevoerd in nauwe samenwerking met diverse lokale telecomaanbieders.

Aanleg van het glasvezelnetwerk
De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen ruim voor de start van de aanleg meer informatie over de planning van de graafwerkzaamheden. Bij vragen kunnen zij terecht op de website deltanetwerk.nl/venlo of contact opnemen met DELTA Netwerk via 088 – 63 800 88. Ondernemers die zich nog niet hebben aangemeld kunnen zich alsnog aanmelden bij één van de lokale telecomaanbieders of via deltanetwerk.nl/venlo

DELTA Netwerk voert momenteel ook op verschillende andere bedrijventerreinen in Limburg campagne voor glasvezelinternet. Op deltanetwerk.nl/zakelijk is te zien om welke terreinen dit gaat.

Reacties

Cookieinstellingen