70 collectanten hebben geld opgehaald voor de Hartstichting; voor iedereen een gezond hart!

Foto: © Hartstichting.

De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van 10 tot en met 16 april heeft dit jaar een mooi geldbedrag in gemeente Venlo opgeleverd. Dankzij de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden. Want iedereen heeft recht op een gezond hart.

De collecte van de Hartstichting brengt € 7.094,31 op in de stadsdelen Venlo en Blerick, waarvan € 6.417,59 met de collectebussen, € 341,72 met de persoonlijke iDeal Qr -code en € 341,72 met mobiele opbrengst! 

Collecteren
Collectanten konden weer met de collectebus aan de deur collecteren. Daarnaast was het ook mogelijk om te doneren op hartstichting.nl én in de Hartstichting online collectebus. Ook was er de mogelijkheid om veilig vanuit huis een online collecte starten met de mobiele telefoon en familie en vrienden om een gift vragen. 

Over de Hartstichting
Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want een sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. Wij zijn een landelijke autoriteit op het gebied van innovatie en onderzoek naar hart- en vaatziekten. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Daarom dragen wij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Want met een gezond hart, haal je meer uit het leven. Voor meer informatie: hartstichting.nl

Collectanten gezocht
Om de volgende jaren een nog betere opbrengst te kunnen realiseren zijn wij in de stadsdelen Venlo en Blerick op zoek naar nieuwe collectanten en ook wijkhoofden. U kunt hiervoor contact opnemen met het vrijwilligerspunt via: [email protected] of via de telefoon: 070-3155695. Of met contactpersoon: Hellen de Mulder
Telefoon: 0615315187 – Email: [email protected] 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen