Kinderfeesten Venlo: Kom met je versierde fiets, step of kinderwagen in de Venlose optocht lopen

Foto: © Kinderfeesten Venlo.

Je fiets, step of kinderwagen versieren, en onder begeleiding van de Joeksjagers in een optocht door de binnenstad van Venlo lopen. Dat is hoe de kinderen in Venlo Koningsdag (27 april) vieren.

Programma
Op 27 april is iedereen welkom om vanaf 10.30 in bij Klub 77, Dominicanenstraat Venlo om de fiets op ‘koninklijke’ wijze te versieren en vervolgens aan de oranjeoptocht door de binnenstad van Venlo deel te nemen.
Neem voor het versieren je fiets, step of kinderwagen mee. Wij zorgen voor de versiering waar je gratis gebruik van kunt maken. De optocht wordt aangevoerd met muzikale begeleiding van de Joeks-Jagers en trekt door de binnenstad die eindigt op de Markt .

Optocht route
Dominicanenstraat, Nieuwstraat defilé bij Domani, Nieuwstraat, Klaasstraat, Vleesstraat en Markt.
Aan het einde van de optocht krijgen de kinderen iets lekkers en kunnen ouders en grootouders een drankje drinken terwijl de kinderen op de luchtkussens spelen bij het Oranjecircus aan Markt.

Eerbetoon gedecoreerden
Alle gedecoreerden worden bij Domani ontvangen waarbij het defilé wordt afgenomen. De Oranjeoptocht voegt hier een extra feestelijk tintje aan toe. Op de Markt heeft het Oranje Cirus intussen allerlei activiteiten opgetuigd en springkussens geplaatst voor de jeugd.

Koningsdag op de Markt in Venlo wordt vormgegeven door diverse partijen

  • Joeks-Jagers Venlo
  • Oranje Circus
  • Stichting Kinderfeesten Venlo – Oranjecomité
  • Stichting Horeca Altstad Venlo.

© Kinderfeesten Venlo.

Reacties

Cookieinstellingen