Kipperij is opzoek naar franchisepartners in gemeente Venlo

Foto: © Kipperij.

Altijd al een onderneming willen hebben? Kipperij wil graag uitbreiden en daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste franchisepartners! 

Opzoek naar franchisepartners!
Heb jij altijd al je eigen onderneming willen hebben? Wij zijn opzoek naar een franchisepartner die Kipperij Venlo wilt openen! 

Wie is Kipperij?
Kipperij verenigt een vers speciaalzaak met de snelst groeiende business food-delivery op een ongekend hoog niveau. Wij combineren het beste van twee markten en hebben hier een unieke succesformule van gemaakt. Elke dag bereiden wij gegrilde producten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. Klanten kunnen in de winkel langs komen of ze kunnen online bestellen op onze website zodat hun maaltijden warm thuisbezorgd worden.

Op dit moment heeft Kipperij twee vestigingen, gevestigd in Breda & Tiel. We willen in 2022 graag vijf nieuwe vestigingen gaan openen. Daarna willen we uitgroeien tot een franchiseconcept dat gevestigd is door heel Nederland. Daarom zijn wij opzoek naar jou!

Profiel van een Kipperij franchisepartner
Wij zijn opzoek naar franchisepartners die dezelfde ambities als ons hebben: klanten blij maken. Een franchisepartner bij Kipperij is klantvriendelijk, kan goed de leiding nemen en is een doorpakker. Het is belangrijk dat er initiatief genomen wordt en dat je als franchisepartner betrokken bent bij de zaak. Ervaring in de detailhandel of horeca is een pré.

Wat verwachten wij van een franchisepartner?

  • Wij verwachten dat je met volle enthousiasme dit project aangaat. Vanaf dag 1 ben je betrokken bij je winkel en zorg je ervoor dat alles op rolletjes verloopt.
  • Wij verwachten dat je klantgericht en vriendelijk bent. Bij Kipperij staat klanttevredenheid op nummer 1. Jij zorgt ervoor dat al onze klanten elke dag met een glimlach weggaan.
  • Wij verwachten dat je flexibel en initiatiefrijk bent. Het ene moment ben je een klant in de winkel aan het helpen en het andere moment zit je in de auto om een bestelling te bezorgen.

Waarom kiezen voor Kipperij?
Met jouw Kipperij vestiging wordt je onderdeel van een uniek concept. Je ontvangt jarenlange ervaring en ondersteuning die je nodig hebt om jouw eigen winkel op te starten. Uiteraard word je bij het gehele proces ondersteund. Daarnaast kan je profiteren van de schaal- en inkoopvoordelen bij onze vaste leveranciers. Tot slot is het franchise concept van Kipperij zo ingericht dat je ook meerdere filialen kan openen.

Heb je interesse? Vraag de franchise brochure aan via kipperij.nl/franchise

Reacties

Cookieinstellingen