Jaarlijkse collecteweek Hartstichting van start

Foto: © Hartstichting.

Venlo – Een gezond hart is niet vanzelfsprekend. 79 collectanten gaan volgende week langs de deuren in Venlo om geld op te halen. Met de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden.

De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting loopt van 10 tot en met 16 april. Naast doneren in de collectebus bij de collectant aan de deur is het ook mogelijk om te doneren op hartstichting.nl. Ook kan iedereen veilig vanuit huis een online collecte starten met de mobiele telefoon en zijn of haar familie en vrienden om een gift vragen. Op een persoonlijke pagina is zichtbaar hoeveel er al is ingezameld.

Alternatief kleingeld
De QR-code is een goed alternatief voor mensen die geen kleingeld in huis hebben. De gever kan heel eenvoudig eenmalig geld overmaken met de smartphone door de iDEAL QR-code op de collectebus te scannen.

Oplossingen
De Hartstichting doet er alles aan om jouw hart en dat van anderen iedere dag te laten kloppen. We werken aan vier belangrijke doelen: een hartgezonde leefstijl voor iedereen, voorkomen van hartproblemen, snellere hulp in een noodsituatie en betere behandelingen. Binnen deze doelen werken we aan verschillende oplossingen door voorlichting te geven en evenementen te organiseren voor een hartgezonde leefstijl. Mensen te stimuleren hun hart en hun risico op hart- en vaatziekten te kennen. Met campagnes en een sterk netwerk van burgerhulpverleners en AED’s voor snelle hulp als iedere minuut telt. En door het stimuleren en financieren van innovatie en onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Lees meer over onze doelen en oplossingen op hartstichting.nl.

Over de Hartstichting
Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want een sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. Wij zijn een landelijke autoriteit op het gebied van innovatie en onderzoek naar hart- en vaatziekten. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Daarom dragen wij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Want met een gezond hart, haal je meer uit het leven. Voor meer informatie: hartstichting.nl

Reacties

Cookieinstellingen