Prikken zonder afspraak nu óók in Venlo

Foto: © GGD.

Ook in Venlo en Weert is het voortaan mogelijk om zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) te halen. Binnenlopen zonder afspraak kan in Venlo (Garnizoenweg 3 op het Kazerneterrein) vanaf woensdag 12 januari van 9.00 tot 16.00 uur. In Weert (Werthaboulevard 1) kan dit vanaf donderdag 13 januari, eveneens van 9.00 tot 16.00 uur. In Venray is vrije inloop sinds vorige week al mogelijk. Alle locaties zijn zeven dagen per week geopend.

Alle inwoners van 18 jaar en ouder kunnen hier terecht. Voorwaarde is wel dat de laatste coronavaccinatie minimaal drie maanden geleden was of dat men minimaal drie maanden geleden genezen is van een coronabesmetting. Neem uw legitimatiebewijs mee en eventueel ook het gele boekje, als u voor uw vaccinatie komt.

Wachttijd
Het kan zijn dat mensen op sommige momenten van de dag te maken krijgen met enige wachttijd. We vragen u daarom de ochtendspits en de avondspits zoveel mogelijk te mijden. Verder geven we op onze website aan wanneer de wachttijd te hoog oploopt.

In Roermond nog wel een afspraak nodig
Voor mensen die hun boosterprik willen halen op de GGD-locatie in Roermond blijft het nodig om een afspraak te maken. Dat kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Zodra hier voldoende ruimte komt, zullen we ook hier vrije inloop gaan invoeren. Wie al een afspraak voor vaccinatie heeft gemaakt, kan gewoon naar de afgesproken locatie gaan. Wie liever gebruik wil maken van de vrije inloop, is ook zonder afspraak welkom in Venlo, Venray en Weert. Eventuele eerder gemaakte afspraken kunnen daar direct worden geannuleerd.

© GGD Limburg-Noord.

Reacties

Cookieinstellingen