Buurtsportcoach Nadya Abou Salman genomineerd voor Limburgse mediaprijs

Foto: © Nadya Abou Salman.

Buurtsportcoach Nadya Abou Salman is genomineerd voor Vrouw in de Media Award 2021 Limburg. Zij is daarmee een van de vijf kanshebbers voor deze prijs. Een mooie waardering van haar inzet voor sport in de gemeente Venlo onder de vlag van Venlo.fit. Tot 28 januari kan er op Nadya worden gestemd. Dus stem op haar, zij verdient onze steun. Begin februari wordt de winnares bekend gemaakt.

Nadya is pas sinds enkele jaren in Nederland nadat ze gevlucht is uit Syrië. Sinds 2019 is ze werkzaam voor team Sportontwikkeling binnen de gemeente Venlo. Nadya is bescheiden en vindt dat ze gewoon haar ding doet. Maar wat zij realiseert in bepaalde wijken is echt verbluffend; Nadya is een voorbeeld en rolmodel voor velen. Ze is een verbinder tussen verschillende culturen en brengt vele inwoners, waarvoor sporten en bewegen niet vanzelfsprekend is, in beweging.

Ieder jaar organiseren Sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform VIDM.nl / Vakerindemedia.nl de Vrouw in de Media Awards. Hiermee wil men vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aan te moedigen om hen vaker dat podium te bieden. En al gaat de award naar een ander, dan nog is alleen al het bereiken van de finale een mooie prestatie en erkenning.

© Gemeente Venlo.

Reacties

Cookieinstellingen