Opening Helemaal JIJ door lockdown uitgesteld

Foto: Eigenaresse Lenny voor haar winkel; Helemaal JIJ.

Ruim twee maanden is er geklust om het pand aan de Kwartelenmarkt 7 om te bouwen tot een hippe ambiance  waar Helemaal JIJ vraag en aanbod samenbrengt van mooie tweedehands kwaliteitskleding. Op 27 december zou de opening zijn.  Uitnodigingen waren verstuurd en alles was al tot in de puntjes geregeld. De start van dit duurzame concept in hartje Venlo moet door de aangekondigde lockdown worden uitgesteld.

Aangeslagen door de persconferentie maar niet vérslagen. De teleurstelling blijft, maar Lenny Fleuren pakt door en gaat samen met haar team de komende periode efficiënt inzetten. Zij is een optimist, maar ook een realist. Een nieuwe openingsdatum vaststellen durft ze nog niet, al hoopt zij vurig dat Helemaal JIJ op 15 januari open kan. Dat is nodig voor alle ondernemers die voor de zoveelste keer hun deuren moeten sluiten omdat ze onder de noemer niet essentiële winkels vallen. Want iedere organisatie is het initiatief van een persoon. Een mens met een gezicht die wil werken voor zijn inkomen om zichzelf of diens gezin te onderhouden.

Helemaal JIJ is gestart met het selecteren en prijzen van de (ingebrachte) kleding. De focus zal liggen op het creëren van het lentegevoel met een mooie voorjaarscollectie. Niet om deze al te verkopen, maar om Venlo en omstreken  een impressie te geven van ons concept en assortiment.

Zij zullen de collectie op ludieke wijze presenteren via Social Media. Hiervoor gebruiken ze hun Facebook en Instagram account.

Kleding inbrengen
Brengen en ophalen tijdens de lockdown mag. Daarom is het team van Helemaal JIJ iedere dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur in het pand om jouw mooiste voorjaarsitems in te nemen, met uitzondering van volgende week vrijdag (oudejaarsdag). Het opruimen van jouw kledingkast levert euro’s op. Op de website www.helemaaljij.com lees je hoe inbrengen van kleding werkt.

Laten we met z’n allen optimistisch blijven. Wij zijn er klaar voor om iedereen op 15 januari te verwelkomen.

Helemaal JIJ is gemaakt voor elkaar! In hun hippe ambiance kan jij actuele tweedehands mode kopen voor een fractie van de nieuwwaarde en geld verdienen met jouw eigen kleding.
Helemaal JIJ helpt anderen in hun kracht te staan met kleding die bij hen past.

Helemaal JIJ
Kwartelenmarkt 7 in Venlo
Ook te volgen op Facebook en Instagram

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen