Scrooge Festival Arcen verplaatst naar volgend jaar

Foto: © Scrooge Festival.

Er komt dit jaar geen Scrooge Festival in Arcen. De organisatie heeft besloten het evenement uit voorzorg te verplaatsen naar volgend jaar.

Het festival, dat 11 en 12 december plaats zou vinden, is verplaatst naar volgend jaar. Mensen die al een kaartje hadden gekocht krijgen hun geld teruggestort meldt hun website.

Scrooge Festival
Tijdens het Scrooge Festival ontmoet je een 400-tal personen gekleed in Dickensstijl. Als sjieke notabele met de nodige air, maar ook als noeste arbeider, marktvolk, wasvrouw, vatenroller of schoenenpoetser. Straten en pleinen zijn sfeervol ingericht. Men kijkt zijn ogen uit en waant zich echt in het Londen van weleer. Als u de route volgt ontmoet u allerlei personages maar ook ganzen, varkens en kippen. Op ‘n hoek in de steeg spuugt de geest van Magere Hein en de doodgraver vraagt eerbied voor de doden die hij van de straat opraapt. Geniet ook van de vele snuisterijen uit de tijd van toen. Er is voor elk wat wils. Al met al een evenement waar iedereen zich thuis zal voelen in een warme maar toch winterse sfeer die Dickens heet. Scrooge Festival Arcen is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Reacties