De Pepernotenshow komt terug naar Steyl!

Foto: © Pepernotenshow.

Met de komst van ‘De Pepernotenshow’ in 2018 was Limburg een Sinterklaasshow rijker. Samen met Jochem van Gelder beleefde Piet Sancho, Knuffelpiet en Pakjespiet een spektakel in Tegelen. Afgewisseld met zang & dans was ‘De Pepernotenshow’ 4x uitverkocht en daarmee de GROOTSTE Sintshow van Limburg.

Terug van weggeweest
Na 3 jaar komt ‘De Pepernotenshow’ terug met ‘Het Grote Meezingfeest!!!” op 27 November. De Vriendenkring in Steyl vormt de locatie voor de twee shows die opgevoerd worden om 14:00 en 17:00. Door de kleinere setting waarvoor is gekozen kunnen vele genieten van een theatershow met het ultieme Sinterklaasgevoel.

Tickets
De kaartverkoop gaat van start op 25 Oktober bij Plus Verbeeten in Tegelen en op de website www.depepernotenshow.nl zowel voor de show van 14:00 als de show van 17:00.

Een show vol zang, dans & avontuur
Anders dan in de voorgaande show lijkt alles al gereed voor Pakjesavond als de Pieten een GROOT feest willen organiseren voor Sinterklaas! Want de Sint geeft altijd cadeautjes maar krijgt eigenlijk nooit iets. Toch blijkt een feest organiseren best lastig. De interactieve show wordt afgewisseld met optredens van Piet Sancho, Jochem van Gelder, De danspieten, Danskids en natuurlijk Sinterklaas! Urban Dance uit Venlo is verantwoordelijk voor de dansmoves van zowel de Pieten als de kids. Zal het de Pieten lukken om Sinterklaas te verrassen? en is alles wel echt klaar voor Pakjesavond? Je ziet het in de gloednieuwe Pepernotenshow.

De Pepernotenshow & Het Grote Meezingfeest!
Datum: Zaterdag 27 November
Aanvang: 14.00 en 17.00 uur
Locatie: Cafe-Zaal De Vriendenkring
Arnoldus Janssenstraat 64, 5935 BT Steyl
Tickets: www.depepernotenshow.nl
Entree: € 12,50

Reacties

Cookieinstellingen