Dagbesteding de Lommse Vennen heeft nog plek!

Foto: Lommse Vennen.

Eindelijk mogen we weer meer. Dat betekend dat Lommse Vennen ook weer de extra’s gaat oppakken.

Lommse Vennen op locatie (LOL)
We zijn begonnen met onze dieren service; Lommse vennen Op Locatie of te wel LOL. Er zijn nog een paar plaatsjes open, lijkt het jou leuk om met dieren te knuffelen die ook nog eens bij jouw thuis, op ’t werk, bij de kinderopvang, instelling waar je woont of werkt komen? Neem dan contact op met de Lommse Vennen. U kunt ons per email bereiken maar bellen is makkelijker. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.30 uur.

Dagbesteding
Vind jij het leuk om dieren te verzorgen, om te koken, spelletjes te spelen, wandelingen te maken of te knutselen. Dan is de Lommse Vennen misschien wel iets voor jou. Sinds mei 2017 biedt de Lommse Vennen kleinschalige dagbesteding aan in Lomm. Het is hiermee de 2de locatie binnen de gemeente Venlo, welke dagbesteding geeft aan mensen van speciale doelgroepen; te denken aan Dementie en gedrag, psychiatrie en mensen al dan niet met een verstandelijk beperking in combinatie met ASS, ADHD, ADD en probleem gedrag. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Er zijn nog een paar plaatsen op de dagbesteding* beschikbaar. Nog twee plaatsen voor vijf dagen en nog een aantal meer voor een paar losse dagen. Voor vragen omtrent plaatsing en procedure neemt u contact op met Annieke Smits, eigenaar van de zorgboerderij, zij kan u meer vertellen over welke
dagen er nog plek is en welke stappen u verder kunt ondernemen. Voor aanmeldingen kunt u bellen op nummer: 06-51128497
*Dagbesteding wordt gefinancierd vanuit onderaannemer schappen met diverse instellingen en PGB.

Volg ons op sociale media
Er staan nog veel meer leuke dingen op de planning binnen De Lommse Vennen. Houdt onze Facebookpagina en website in de gaten.

Contact gegevens en meer informatie
De Lommse Vennen
Rijksstraatweg 43
5943 AA Lomm
06-50275035
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen