Nostalgische muziekavond ‘Wetse Nag?’ krijgt dit jaar een vervolg

Foto: © Wêtse nag.

Het Tegelse evenement Wetse Nag?! vindt dit jaar voor de derde maal plaats in De Haandert in Tegelen. Tijdens het feest gaan bezoekers terug in de tijd naar het bruisende uitgaansleven van de jaren zeventig en tachtig.

Razend populair
Wetse Nag?! werd in 2018 voor het eerst georganiseerd en was een doorslaand succes. Toen waren de kaarten voor de avond binnen een uur uitverkocht. De reacties na afloop van het concert in de Haandert waren unaniem lovend. Het publiek werd mee terug genomen naar de jaren tachtig van de vorige eeuw, toen de band Sound Express vooral in Tegelen furore maakte. Het jaar erop was dat zelfs in een half uur het geval. En werd er zelfs een extra avond aan toegevoegd.

De kaartverkoop voor de komende editie op tweede Kerstdag 2021 start online op zondag 13 juni vanaf 12.00 uur op wetsenag.nl

Programma
Net als voorgaande edities treedt de Sound Express op met inmiddels als vaste zanger Bart Houtermans en zangeres Sandra Geraats. Zij laten de klassiekers uit die tijd herbeleven, maar net als vorige keer zullen ook hits uit een latere periode voorbij komen. Daarnaast zal ook From USA weer op de bühne staan. Afkomstig uit de regio Roermond en als winnaar van de bandcompetitie van het radioprogramma ‘Het Steenen Tijdperk’ uitgeroepen tot een van de beste coverband’s van Nederland. Kortom zullen deze twee top bands het programma van deze nostalgische avond voor u verzorgen en tijden laten herleven.

 

Reacties