Succesvolle start TipTopPlus-magazine verspreidingsgebied breidt uit

Foto: © Keistadnieuws.

Het nieuwe gezinsmagazine TipTopPlus breidt uit, het kwartaalmagazine is op 6 mei 2021 voor het eerst in Venlo verschenen maar zal vanaf augustus haar verspreidingsgebied uitbreiden. 

SWG Media (o.l.v. Monique Schell en Laurence Winter) uit Venlo reikte 6 mei 2021 het eerste exemplaar uit aan wethouder Ad Roest van het gratis kwartaalmagazine voor het hele gezin uit Groot-Venlo .
Het magazine is te verkrijgen bij meer dan 30 afhaalpunten in Venlo (noord, zuid, oost en centrum), Blerick, Belfeld, Steyl, Tegelen, Velden, Lomm en Arcen.

Verspreidingsgebied uitgebreid
Goed nieuws! Door de vele positieve reacties en de navraag van inwoners, heeft SWG Media besloten TipTopPlus voor Groot-Venlo vanaf de tweede editie (augustus 2021) te hernoemen naar Groot-Venlo en omstreken. Daardoor wordt het verspreidingsgebied uitgebreid met Baarlo, Grubbenvorst, Maasbree, Reuver en Venray.

Het spreekt voor zich dat daarmee ook rubrieken zoals historie, lokale wetenswaardigheden, lokale cultuur etc. zich mede gaan richten op die nieuw erbij gekomen plaatsen.

Afhaalpunt kwartaal magazine
Gegadigden die willen fungeren als (nieuw) afhaalpunt mogen zich melden via [email protected]

Lees ook: Wethouder neemt eerste TipTopPlus in ontvangst.

Reacties