VieCuri Venlo maakt kenmerkende gevel toekomstbestendig

Foto: ┬ę VieCuri.

VieCuri Medisch Centrum maakt de gevel van het Regionaal Centrum van Vincent van Gogh en de eigen hoofdingang toekomstbestendig. Onder andere het kenmerkende staalwerk krijgt een duurzame update. De polibezoeken en behandelingen bij VieCuri en het regionale centrum van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid gaan tijdens de werkzaamheden onverminderd door. De werkzaamheden starten eind mei en duren tot het einde van het jaar.

Doel van de werkzaamheden is om de gevel te verduurzamen. Het staalwerk, metselwerk en de kozijnen van het entreegebouw worden gereed gemaakt voor de toekomst. Ook de zonwering en draaideuren van de entreehal zijn onderdeel van de werkzaamheden. Na uitvoering van de werkzaamheden ziet alles er weer als nieuw uit.

Het vervangen van de draaideuren vraagt een zorgvuldige voorbereiding om het betreden en het verlaten van de gebouwen soepel te laten verlopen. Daarom worden de nieuwe draaideuren op zijn vroegst vanaf de zomervakantie geïnstalleerd.

Behandelingen gaan onverminderd door
Met de gebruikers van de betreffende gebouwen is zorgvuldig overlegd, zodat polibezoek en behandelingen door kunnen gaan. Eventuele overlast van de werkzaamheden wordt tot een minimum beperkt. De plek waar wordt gewerkt, wordt zoveel mogelijk afgeschermd. En de looproutes voor bezoekers blijven steeds vrij. Mogelijke wijzigingen in de looproute worden op de locatie duidelijk aangegeven.

Reacties