Nieuw in de gemeente voor (aanstaande) ouders; Platform Spruit

Foto: © Platform Spruit.

Vanaf eind deze maand nieuw in de gemeente platform Spruit. Platform Spruit is opgericht door de Venlose Celine Romijn en Imke Vos.

Spruit is een platform van complementaire geboortezorgverleners voor aanstaande en nieuwe ouders. Het is in 2020 opgericht door Céline Romijn (haptotherapeut) en Imke Vos (PRI-therapeut).

De eerste 1000 dagen van je baby zijn bepalend voor hoe hij zich zal ontwikkelen en hoe hij als volwassene in het leven zal staan. Zwangerschap en geboorte en de eerste tijd daarna zijn daarin belangrijke mijlpalen. Platform Spruit is er om je in deze periode te ondersteunen, zodat je vertrouwen ontwikkelt in je eigen lichaam en geest, en die van je baby. Vanuit je eigen kracht en vertrouwen en afgestemd op wat je baby nodig heeft, leg je samen de basis voor een veilige hechting en gezonde ontwikkeling van je kind.

Gratis online inloopSPRUITuur 
Elke laatste vrijdag van de maand is er van 10.00 tot 11.00 uur een gratis (online) spreekuur.  Op 30 april starten de dames van platform Spruit met hun eerste spreekuur.

Reacties