Give for Good; Voedselpakketten tijdens ramadan

Foto: © Give for food.

De organisatie Give for Good stelt aan de hand van donaties voedselpakketten samen. Omdat de ramadan – de Islamitische vastenmaand – voor de deur staat (13 april – 12 mei), wil de organisatie deze periode goed benutten door haar steentje bij te dragen aan de samenleving. 

De voedselpakketten worden geleverd in omgeving Noord-Limburg (Venlo, Roermond, Tegelen etc).

De vrijwilligers van Give for Good merken dat de coronacrisis tot gevolg heeft dat meer mensen dan normaal in de problemen zitten en deze willen zij op deze wijze graag een helpende hand bieden. Naast een maand van bezinning is de ramadan een maand waarin extra aandacht geschonken wordt aan verdraagzaamheid, vrijgevigheid, liefdadigheid en samenhorigheid. Tientallen vrijwilligers werken samen. Moskee Alhouda Venlo stelt een ruimte beschikbaar zodat de voedselpakketten samen gesteld kunnen worden. De voedselpakketten worden vervolgens naar de behoeftigen gebracht.

Pakket aanvragen
De organisatie maakt geen onderscheidt in ras, geloof, politieke voorkeur etc. Iedereen kan in aanmerking komen voor het pakket.  Als er mensen zijn die iemand willen opgeven voor een pakket of zelf het moeilijk hebben. Kunnen zij mailen naar: [email protected]

“Alles wat je omwille van Allah Ta’aalaa weggeeft, blijft van jou en zul je in het Hiernamaals vermenigvuldigd aantreffen”

Doneren en helpen
Donaties zijn (nog) altijd welkom, doneren of meer weten bezoek dan eens de Facebookpagina van ‘Give for Food’. 

Reacties