VenloFietst verplaats naar augustus

Foto: VenloFietst.

Het nieuwe evenement VenloFietst zal dit jaar in augustus gaan plaatsvinden. De organisatie heeft het evenement wederom uitgesteld vanwege de coronacrisis.

De Stichting VenloFietst heeft in overleg met de gemeente Venlo een nieuwe evenementdatum bepaald. Daardoor verschuift VenloFietst van 24 en 25 april naar 21 en 22 augustus 2021. In april zouden te veel onderdelen moeten vervallen om een volwaardig evenement te kunnen neerzetten.

Ondanks dat dit de tweede keer betreft dat VenloFietst door corona verplaatst moest worden (eerder ook al in april 2020), is de organisatie content met de nieuwe datum. Het genoemde weekend is de week vóór de Zomerparkfeesten. Inschrijven voor de nieuwe datums kan binnenkort via www.venlofietst.nl Reeds ingeschreven deelnemers worden apart geïnformeerd.

Over VenloFietst
VenloFietst wordt een jaarlijks terugkerend evenement met start en finish op de Maasboulevard. De organisatie wil mensen bewegen om meer te fietsen, de fietssport in Limburg promoten en aandacht vragen voor gezonde leefstijl en voeding.

Reacties