[ Doneeractie A.L.S] Gun Pascal een fijn thuis met zijn kinderen

Foto: © Pascal Bosman.

Help Pascal Bosman, zodat hij en zijn kinderen nog samen kunnen genieten van hun eigen plekje in Blerick. 

Wie is Pascal?
Pascal Bosman wordt in april 2021 38 jaar en is vader van 3 dochters van 12, 11 en 10 jaar die om de week bij hem wonen.

Pascal was in de bloei van zijn leven, werkte hard, straalde een en al energie uit en genoot van zijn meiden, familie, vrienden en zijn leven. Alles komt stil te staan op 11 april 2019 als hij de diagnose ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) krijgt…..zijn wereld en die van iedereen om hem heen stort in elkaar. Helaas is er nog geen medicijn om ALS te genezen, dus de vraag is dan ook hoe lang Pascal nog heeft.

Eigen huisje
Op 1 maart 2021 krijgt hij de sleutel van zijn nieuwe huis, wat nog volledig ingericht dient te worden. Helaas is het al een tijd niet meer mogelijk voor Pascal om te werken door zijn ziekte en wordt het dan ook lastig om dit financieel voor elkaar te krijgen.

Hulp is nodig!
‘Dit is dan ook een noodkreet, hij stond altijd voor iedereen klaar en nu dringt de tijd voor hem. Dit is onze hoop om het voor elkaar te krijgen dat hij en zijn dochters nog kunnen genieten van een eigen plekje voor de tijd die ze nog samen hebben. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig en vragen we voor een donatie. Elke donatie helpt, hoe klein ook, wij zijn dankbaar! ‘ aldus de initiatiefnemers van deze doneeractie.

Graag delen
Naast doneren laten de initiatiefnemers weten dat ze het erg fijn zouden vinden als men deze actie volop deelt in hun netwerk.

Doneren kan hier. 

Wat ALS  het leven anders loopt, niet zo als verwacht. Gepraat, gehuild, geknokt, gehoopt zo had je het niet bedacht.  ALS je midden in het leven staat, volop geniet en lacht. 
ALS je grote plannen hebt, maar het lichaam kan niet mee.
ALS tijd begint te dringen, A.L.S je beperkt in al je dingen?
Wat A.L.S…. 

Doneren kan hier. 

Reacties