Boerderijwinkel Het Vorst maakt cadeaupakketten op maat!

Foto: © Het Vorst.

De Sinterklaas- en Kerstpakketten van streekwinkel van Het Vorst zijn hét visitekaartje van de streek, met delicatessen van een hoog niveau. Dat zie je niet alleen, maar dat proef je ook.

Is uw bedrijf dit jaar er op tijd klaar voor? Bestel nu alvast uw Sinterklaas- en Kerstpakketten naar wens om teleurstellingen te voorkomen. Kijk eens op de website, of breng een bezoekje aan de winkel om uw eigen pakket samen te stellen.

Zelf samenstellen, geen probleem. We hebben meer dan 900 lokale producten. 

Alle producten komen uit de regio en veel groenten en fruitsoorten komen rechtstreeks vanaf de boer en tuinder in de winkel terecht. Verser kan bijna niet!

Uit het zeer uitgebreide assortiment streekproducten en delicatessen kan Het Vorst mooie en unieke cadeaupakketten samenstellen. Deze pakketten zijn de perfecte attentie voor elke gelegenheid: een verjaardagsfeestje, als er iemand geslaagd is of als bedankje. Een cadeaupakket is ook zeer geschikt voor uw werknemers en/of relaties. Steeds vaker kiezen bedrijven en instellingen voor een cadeaupakket als relatiegeschenk, kerstpakket of afscheidscadeau.

Het gemak en de feestelijke presentatie geven meestal de doorslag. Daarnaast bevat een cadeaupakket voor ieder wat wils, waardoor het altijd letterlijk en figuurlijk in de smaak zal vallen.

Stap binnen bij Het Vorst en verwen uzelf en uw gasten met eerlijke, verse en ambachtelijke producten.

Adres streekwinkel
Vorstweg 53, 5941 NT Velden
Telfoon; 077 472 2436
Email; [email protected]

Reacties