Zingen op de Markt in Venlo; 95 euro boete

Foto: Stillbeeld ingezonden filmpje aan Venlo Nieuws.

Zingen op de Markt in Venlo is de Blerickse Ruud Bettinger duur te komen staan. Ruud Bettinger kreeg een boete van 95 euro voor het overtreden van de coronaregels.

Ruud Bettinger had de actie enkele dagen eerder al op zijn Facebookpagina aangekondigd. “1,5 meter afstand is niet NORMAAL, geen “kösmuulke”, geen “knoëvel” en zelfs geen “hendje” mogen geven is niet NORMAAL, met niet meer dan 2 mensen in elkaars directe omgeving mogen verblijven, is niet NORMAAL, de start van het vastelaovesseizoen niet mogen inschieten is niet NORMAAL! Niets is nog normaal!
Dus aan die flutregeltjes houd IK mij iig niet! Wij laten ons niet neet afschrikken, wij laten ons hiermee niet intimideren!
Gevolg hiervan is wel dat iedereen die “d’n ellefde van d’n ellefde” van de partij is, het risico loopt een dikke bôn van € 95,00 te krijgen. Dus dat iedereen zich daar volop van bewust is.”

Boete
Ruud Bettinger heeft een boete van 95 euro gekregen voor het overtreden van de coronaregels. De BOA’s hebben hem gewaarschuwd dat de boete vele malen hoger zou worden als hij herhaaldelijk de regels zou overtreden.

Bekijk het korte filmpje op onze Facebookpagina. 

 

Reacties