Dagbesteding Daelzicht maakt binnenstad schoon

Foto: ©Dagbesteding Daelzicht maakt binnenstad schoon.

Venlo Partners en Daelzicht hebben afspraken gemaakt over het schoonhouden van de binnenstad als dagbesteding. Deelnemers van Daelzicht zullen de komende tijd twee keer per week rommel opruimen in en rond het stadscentrum.

Nu het restaurant van Daelzicht in Q4 vanwege de coronamaatregelen gesloten is, wordt de dagbesteding op deze manier ingevuld.

Als ‘Heerlijk Hepke’ straks weer opengaat zal de inzet van de schoonmakers worden terug geschaald naar één keer per week.
Begeleidster Mieke Arts is heel blij met deze nieuwe opdracht.: “Onze deelnemers vinden het heerlijk om hun handen uit de mouwen te steken en helemaal als dat in de binnenstad is. Ze krijgen veel complimenten voor hun werk en die waardering doet hun goed.”

Marcel Tabbers, directeur van Venlo Partners, is trots op de samenwerking: “Bezoekers van de binnenstad hechten veel waarde aan schone winkelstraten. Als ze zien dat er ook overdag aandacht voor is, dan draagt dat bij aan de uitstraling en beleving. De medewerkers van Daelzicht zijn wat ons betreft echt een visitekaartje voor de binnenstad, dus ik hoop dat ze dit nog lang voor ons willen doen.”

Reacties