Steun lokale ondernemers; Bezorgen en afhalen blijft mogelijk (deel 1)

Foto: © Venlo Nieuws

Venlo Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. Wederom wordt de horeca hard geraakt! Cafés en restaurants sluiten voor vier weken hun deuren. Afhalen en bezorgen blijft wél mogelijk.  

Steun lokale ondernemers
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de Venlose ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Venlo!

Ben jij een creatieve ondernemer? Mail ons en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!

Chinees restaurant –  China Garden Blerick 
Het restaurant is opgericht in 1975. Sinds 2007 is het restaurant van Stanny en zijn vrouw Yvonne, ze runnen het bedrijf  met veel inzet en passie. Het restaurant is dagelijks geopend voor uitsluitend afhalen. Bezorgen is ook mogelijk door te bestellen via Invenlo.nl.
Ze zijn dagelijks geopend van 16.00uur – 21.00 uur. Dinsdags gesloten
China Garden | tel.: 077-3825764 | https://www.chinagardenvenlo.nl/

 

 

Ton Hendrikx Catering bezorgt tijdelijk óók aan huis
Bent u ziek of bang of kent u iemand die bang is om naar buiten te gaan vanwege het corona virus en blijft u liever binnen, dan is Ton Hendrikx Catering de uitkomst! Vanaf heden bezorgen ze aan huis. Dagelijks een lekker gezond dagmenu op Facebook en voor maar €6,50 p.p. te bestellen vanaf 4 personen incl. bezorgen in de gemeente Venlo. De maaltijden worden in een afgesloten bak geleverd die u zelf warm kunt maken.
Tevens kunt u ook een bestelling plaatsen voor gezonde en rijkelijk belegde broodjes. Tip: Bekijk het dagmenu via Facebook!
Ton Hendrikx Catering  | [email protected] | Ton Hendrikx Catering op Facebook.

 

 

 

Run2Day Venlo levert tot de deur!
Het voelt best raar om als winkel open te blijven, met de huidige adviezen die er zijn vanuit het RIVM en de politiek: Alle horeca dicht, sportclubs dicht en het advies om je sociaal te distantiëren. Met gemengde gevoelens, gepaste maatregelen en in afwachting wat er verder komen gaat zijn wij, (nog) open.Echter begrijpen wij het best wanneer je op dit moment even niet de deur uit wil/ kan. Maar juist nu hebben wij jullie meer dan hard nodig om er na deze periode ook nog voor jullie te kunnen zijn! Dus kan of wil je op dit moment even niet de deur uit maar heb je toch wat nodig uit onze winkel? Stuur ons dan een WhatsApp via 06-16152498. Wij checken voor jou onze voorraad, sturen je desgewenst een foto van de items en bezorgen het dan gratis tot aan jouw voordeur (in en om Venlo). Je betaald gewoon vooraf met een tikkie, wel zo makkelijk.
Run2Day Venlo | tel.:  06-16152498 | https://www.run2day.nl/

Sinds het begin van de Coronacrisis probeert Venlo Nieuws de lokale ondernemers ook een duwtje in de rug te geven. Door lokaal te kopen, af te halen of te laten bezorgen help je de Venlose hardwerkende ondernemers door deze zware tijden.

Reacties