Deze herfstvakantie meespelen in een nieuwe tv-serie in Tegelen of Venray?

Foto: © De Stamhouder.

TEGELEN – Voor de opnames van de nieuwe tv-serie “De stamhouder”, de verfilming van Alexander Münninghoffs alom geprezen autobiografische boek met o.a. Sallie Harmsen, Gijs Scholten van Aschat, Marcel Hensema, Robert de Hoog en Matthijs van de Sande Bakhuyzen in de hoofdrollen,zijn wij (MULTA Casting) op zoek naar diverse figuranten die het leuk vinden om een keertje mee te spelen.

In ‘de stamhouder’ beschrijft journalist Alexander Münninghoff meeslepend zijn fascinerende familiegeschiedenis, en daarmee gaat zijn boek ook over de geschiedenis van de twintigste eeuw. Het verhaal omschrijft de gevolgen van de oorlog. De serie wordt geregisseerd door Diederik van Rooijen (o.a. de regisseur van Penoza!).

Voor opnames op donderdag 22 oktober in Venray en vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober in Tegelen zijn ze nog op zoek naar mensen met de volgende profielen:

22 oktober (Venray) // Dames en heren met verpleegkundige ervaring
Aanmelden: https://multacasting.nl/opdrachten/2341

23 + 24 oktober (Tegelen) // Jongens (13-30 jaar) als leerling/student
Aanmelden: https://multacasting.nl/opdrachten/2232

23 + 24 oktober (Tegelen) // Mannen (35-50 jaar) als paters
Aanmelden: https://multacasting.nl/opdrachten/2249

23 oktober (Tegelen)// Dames en heren ( 35-60 jaar) als ouders van leerlingen/studenten
Aanmelden: https://multacasting.nl/opdrachten/2233

24 oktober (Tegelen)// Sterke man (35-40 jaar) als veerbootbestuurder.
Aanmelden: https://multacasting.nl/opdrachten/2250

Indien je wordt geselecteerd voor een rol, dien je ook op kledingdoorpas te komen op dinsdag 20 oktober in Tegelen. Dit duurt maximaal een uurtje en is flexibel in te plannen overdag. Voor de doorpas is een extra vergoeding van € 20,- beschikbaar. Voor het figureren ontvang je een vergoeding tussen de € 40,- en € 75,- (variabel per rol) per dag. Je dient ook akkoord te gaan met het knippen van je haar om er een jaren ‘30 kapsel van te kunnen maken. Hier is een extra vergoeding van € 15,- voor beschikbaar.

Heb jij nog geen plannen voor deze herfstvakantie en wil jij ervaren hoe het is om op een set te staan? Meld je dan aan via de *link* die onder de rol te vinden is!

Reacties