Struinen in de tuinen Venlo alleen via livestreaming

Foto: © Struinen in de tuinen.

De persconferentie van dinsdag 18 augustus heeft podiumkunstenfestival Struinen in de Tuinen behoorlijk aan het improviseren gezet. De aangescherpte adviezen omtrent Covid-19 maken het niet meer mogelijk om met publiek in de tuin van je buurman te genieten van een act.

In plaats daarvan komt Struinen in de Tuinen met een aangepaste editie: zondag 6 september kan men tussen 12:00 en 17:00 door de website struinen naar livestreams.

De organisatie van het podiumkunstenfestival heeft in korte tijd samen met de gemeente en veiligheidsregio een nieuw plan opgesteld zodat het toch kan plaatsvinden op zondag 6 september 2020. Struinen in de Tuinen kan namelijk wel plaatsvinden via livestreams. Alle aangemelde acts zijn uitgenodigd om hun optreden live te streamen vanaf hun eigen locatie. Zo kan men digitaal struinen langs al het moois dat cultureel Venlo te bieden heeft. Alle livestreams zijn via www.struinenindetuinen.nl te bekijken.

‘Na vijf maanden voorbereiding stond er een prachtig programma op de website en was alle promotie al verspreid. We zijn ontzettend blij dat we binnen twee weken een nieuw format hebben bedacht en kijken alsnog erg uit naar de online versie van Struinen in de Tuinen.’ – Evi Timmermans (24) – programmamaker Struinen in de Tuinen Venlo.

Financiële steun
Naast deze mentale klap, voelt Stichting de Bühne deze aanpassingen ook financieel. Een belangrijk deel van de begroting wordt gedekt met de vrijwillige bijdrage van bezoekers tijdens de Struindag. Alle donaties zijn dus van harte welkom, doneren is digitaal mogelijk via http://www.struinenindetuinen.nl/steun.

STRUINEN IN DE TUINEN VENLO
Zondag 6 september 2020
12:00 – 17:00
www.struinenindetuinen.nl

Reacties