Martens Financieel Advies bestaat 10 jaar

Foto: CC0

Deze maand bestaat Martens Financieel Advies precies 10 jaar. Martens Financieel Advies levert onafhankelijk en objectief advies op het gebied van hypotheken, financieringen, verzekeringen, sparen en beleggen. Martens is gevestigd in Waalre en Venlo.

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van hypotheken en leningen. De rente is flink gedaald en rond de wetgeving van hypotheken en leningen zijn er heel veel zaken veranderd in positieve zin. Er is nu veel meer mogelijk dan een aantal jaar geleden.

Hypotheek of lening onder de loep nemen?

Vrijblijvend uw hypotheek of lening onder de loep nemen om te kijken of uw wensen en behoeften nog passen bij uw huidige situatie? Als u daar interesse in heeft dan kunt op de volgende wijze contact met Martens opnemen:

Hypotheken
040-2988870
[email protected]

Leningen
085-0410029
[email protected]

Stuurt u liever een WhatsApp dan kan uiteraard ook! ons WhatsApp nummer is: 0628900342

Extra’s

€10 bol.com kadobon voor u!

Omdat wij 10 jaar bestaan belonen wij al onze klanten die nu contact met ons opnemen voor een vrijblijvende hypotheek of lening analyse met een bol.com waarde cheque van 10 EUR!

€100 doorverwijs bonus!

Als laatste willen wij nog een regeling onder de aandacht brengen die al 10 jaar loopt bij ons maar die altijd goed is om nog een keer te benoemen. Iedereen die iemand aan ons doorverwijst en die klant van ons wordt belonen wij met 100 euro cash.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Martens Financieel Advies

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen