Nieuwe trap; Binnen 2 dagen mogelijk bij Venlo Traprenovatie

Foto: © Pascal Muijsers.

Advertorial – Venlo traprenovatie heeft meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van trappen. Uw bestaande trap is de basis waar over heen wij die nieuwe trap (de traprenovatie) plaatsen. De trap wordt voorzien van overzettreden, gemaakt van speciaal ontwikkelde systemen. Deze voorzien zijn van een anti slip toplaag en praktisch onverslijtbaar zijn, zodat uw trap weer jarenlang mee kan.

De trappen die wij renoveren worden geluiddempend verlijmd en zijn veilig en eenvoudig te onderhouden. Om deze nog veiliger te maken zijn er verschillende mogelijkheden om de trap te voorzien van verlichting.

Uw trap wordt gerenoveerd tot in perfectie, maar er komt geen hak of breekwerk aan te pas en uw wanden en vloer worden niet beschadigd. Het is daarnaast ook mogelijk om een open trap te renoveren, die u ook dicht kunt laten maken. U kunt er zelfs voor kiezen de hele overloop, compleet met de zijkanten van de trap, in dezelfde stijl op te knappen. Een trap renoveren duurt meestal één of twee dagen en u ontvangt tien jaar schriftelijke garantie.

Wij hebben onze kennis opgedaan bij de Nr. 1 in traprenovatie en zijn reeds 10 jaar als Venlo traprenovatie aan de slag.

Zo bent u verzekerd dat wij alle kennis en ervaring in huis hebben om vakwerk te leveren.

Traprenovatie
Venlo Traprenovatie werkt met het best verkrijgbare trede-over-trede systemen en werkt uitsluitend met eigen monteurs. En elke traprenovatie start in onze showroom. met meer dan 10 jaar ervaring bij uitstek de specialist in het renoveren en bekleden van uw trap. Wij hebben een ruime keuze aan trap verlichting en RVS trapleuningen.

Trapleuningen
De trapleuning die gezien mag worden! Een trapleuning kan heel bepalend zijn voor de sfeer. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer aandacht is voor dit ondergeschoven kindje in huis. Kies voor RVS of hout én laat uw trapleuning meteen de hal van uw woning verlichten. Design, veiligheid én sfeer in één met een trapleuning van Venlo Trapleuning.

Vloeren
Nieuwe vloer kopen? Venlo Vloeren biedt een ruime selectie laminaat, houten vloeren en PVC vloeren van innovatieve en kwalitatieve leveranciers. Dit alles wordt ondersteund met een uitgekiend assortiment aan ondervloeren en plinten. Een vloer kopen bij Venlo Vloeren is een keuze voor kwaliteit, goede service en verantwoorde producten.

Meer informatie
Showroom en correspondentieadres
Op de Leues 37
5926 VJ Hout-Blerick (Venlo)
0900 200 2040 (lokaal tarief)
[email protected]

Verkoop
Pascal Muijsers 06 1060 1260
[email protected]

Magazijn en werkplaats
Molierelaan 173V
5924 AN Blerick
0900 200 2040 (lokaal tarief)

Bezoek de website voor meer informatie.  Bezoek ook eens de website van de vrouw van Pascal Muijsers.

 

Interesse in een advertorial op onze website? Wij bespreken graag met u hoe u optimaal kunt adverteren op lokaal niveau tegen een concurrerende prijs!

Salesmanager Leo Christiaens – Nieuws.nl
Via email: [email protected]
Telefonisch: 06-11087527

 

 

 

Reacties