Grote Venlose Quarantaine Kwis: Een gezellige avond met maar liefst (0)77 kwisvragen

Foto: © https://www.venloosekwis.nl/

Op vrijdag 22 mei vindt de Grote Venlose Quarantaine Kwis voor de tweede keer plaats. In deze bijzondere periode vinden wij het belangrijk om jullie, op gepaste afstand, de avond van jullie leven te kunnen bezorgen. Via een livestream brengen we de Kwis naar jullie huiskamer.

Speel met of tegen je vriend(in), collega, vader, moeder, buurvrouw of een verre kennis. Het belooft wederom een competitieve avond te worden met maar liefst (0)77 kwisvragen.

Om jullie avond compleet te maken kunnen jullie genieten van heerlijke hapjes en drankjes van lokale ondernemers. Na onze hersenen gekraakt te hebben mogen de voetjes van de vloer! Een live DJ-set van niemand minder dan DJ Sandro and more to come! Je zag je ouders nog nooit zo swingen!

Wij zijn ook aan een aantal regels gebonden: houd altijd 1,5 meter afstand, schud geen handen en ga niet met meer dan 6 personen bij elkaar zitten!

Door de versoepeling van de maatregels omtrent corona per 11 mei hebben wij als organisatie besloten om het deelnamebewijs beschikbaar te stellen per team voor € 12,50. Koop snel je ticket en zorg dat je erbij bent tijdens de Grote Venlose Quarantaine Kwis op 22-05-2020!

LET OP: we bezorgen in Venlo, Blerick, Hout-Blerick, Baarlo, Tegelen, Steyl, Belfeld en Velden. Woon je buiten deze regio en wil je toch deelnemen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Meedoen
Koop hier je tickets en bestel de heerlijke hapjes en drankjes van lokale ondernemers er meteen bij via https://www.venloosekwis.nl/koop-hier-je-ticket/

Reacties