Zwembad de Wisselslag weer open

Foto: Zwembad de Wisselslag.

Zwembad de Wisselslag opent op 19 mei weer de deuren. Het zwembad is van plan om de opening in fases uit te voeren. Het Buitenbad Groot Venlo blijft gesloten.

Opening in fases
Volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM en kabinet mogen binnenbaden weer open. Het zwembad is druk bezig met de heropening op 19 mei. Volgende week start het zwembad met de eerste fase. In deze fase is ruimte voor banenzwemmen en verenigingszwemmen. In de tweede fase worden de zwemlessen weer opgestart en in de derde fase komen doelgroepzwemmen en recreatief zwemmen weer op gang. Hoe lang deze fases gaan duren is nog niet bekend, maar het zwembad verwacht dat het enkele weken gaat duren.

Banenzwemmen
Bezoekers die vanaf 19 mei banen willen zwemmen kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur telefonisch een dag en tijdstip reserveren via 077-3823007. Meer informatie over de openingstijden en het protocol staat op www.dewisselslag.nl.

Protocol opgesteld 
Door de zwembadbranche is een protocol opgesteld met richtlijnen en maatregelen. Ook De Wisselslag maakt gebruik van dit protocol en houdt zich aan de richtlijnen. Zo moeten bezoekers met hun badkleding onder de normale kleding komen om het bezoek aan de kleedhokken te minimaliseren. Er zijn routes aangelegd in het zwembad zodat zo min mogelijk mensen elkaar hoeven te kruisen. Ook wordt er thuis voor en na het zwemmen gedoucht. De volledige richtlijnen staan op www.dewisselslag.nl.

Reacties