Illegale kappersactiviteiten Tegelen gestaakt

Foto: © Pixabay.

Burgemeester Scholten van Venlo heeft vrijdagavond 27 maart een kapperszaak in Tegelen laten sluiten vanwege illegale kappersactiviteiten. Daarnaast is er proces verbaal opgemaakt.

Door de maatregelen die genomen zijn in verband met de coronacrisis dienen alle ondernemers die werkzaamheden hebben die gericht zijn op persoonlijke hygiëne en verzorging gesloten te zijn. Hieronder vallen o.a. de kapperszaken.

Vrijdagavond bleek dat een kapperszaak in Tegelen toch geopend was. Hoewel de voorkant van het pand gesloten was, konden klanten via de achterdeur naar binnen. Door de zaak via de achterdeur open te houden voor klanten en daadwerkelijk activiteiten uit te voeren, was de kapperszaak in overtreding.

Meld illegale activiteiten
Gedurende deze crisis is het van belang dat alle maatregelen, opgelegd door het Rijk en de gemeente, worden opgevolgd. Het overtreden van deze regels zorgt voor onveilige situaties. De gemeente en de politie gaan dit daarom zoveel mogelijk tegen. Oplettende inwoners helpen daarbij.

Ervaar je grove schending van de maatregelen? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de melding daarna door naar de politie.

Reacties