De Venlose winkeliers en restaurants komen naar je toe!

Foto: © Spek en Bonen.

Sinds een paar dagen is er een overzichtelijke website met lokale winkels en restaurants waar je online kunt shoppen en bestellen. Nu veel mensen vanwege het coronavirus aan huis gebonden zijn, is er een grotere behoefte om via internet inkopen te doen. Ook het bestellen van eten neemt een vlucht.

Venlo Partners vindt het belangrijk dat de lokale ondernemers in deze tijd goed te vinden zijn en heeft samen met de centrummanagers van Tegelen en Blerick www.bestelleninvenlo.nl (www.bestellenintegelen.nl en www.bestelleninblerick) opgezet.

City Manager Marcel Tabbers: “Wij merken dat mensen best graag lokaal online willen shoppen, maar dat het nog moeilijk is om je weg te vinden. Wij hopen hiermee in een behoefte te voorzien en de bedrijven uit de binnenstad en de Blerickse en Tegelse winkelcentra een podium te bieden.” De website – waar zich dagelijks nieuwe bedrijven bij aanmelden – verwijst door naar de diverse bedrijfspagina’s. Sinds deze week is er tevens een fietskoerier actief, zodat ook de leveringen geregeld zijn.

Reacties