Gezond (binnen) blijven; My35 en Denzz introduceren gratis live online lesrooster voor iedereen!

Foto: My 35'.

My35′ heeft samen met My Body & Mind Yoga & Pilates studio en Denzz Paaldansstudio een online lesrooster samengesteld dat voor iedereen gratis online te volgen is. Hun focus ligt op het fit houden van hun leden (en alle anderen die hier behoefte aan hebben) zodat zodra ze weer open zijn iedereen niet teveel conditionele achterstand heeft.

Daarnaast… wat er niet aan komt, hoeft er ook niet af !

Het lesrooster biedt verschillende lessen aan die live worden gegeven door instructeurs van My35′, My Body & Mind en Denzz. Ook na afloop zijn ze terug te kijken. Dus als de tijdstippen niet uitkomen kun je de lessen op ieder gewenst tijdstip volgen. De lessen zijn te vinden op de Facebookpagina van Denzz Paaldansstudio.

Als je ongeveer 5 minuten voor de aanvangstijd van de les jouw laptop klaar hebt staan en via Facebook de pagina van Denzz Paaldansstudio opzoekt dan kun je de les live volgen.

  • Pak je laptop of telefoon (verbindt eventueel met je televisie)
  • Open Facebook
  • Ga naar de pagina van Denzz Paaldansstudio
  • Ongeveer 5 minuten voor de les zetten ze de live-link open

Het advies aan de deelnemers is om de live lessen te gaan volgen, de instructeurs vinden het namelijk erg leuk om alles reacties te lezen van mensen die live mee doen. Zo voelen ze zich niet alleen in een lege studio. De initiatiefnemers zouden het ook erg op prijs stellen als je tijdens of na de les even een leuke reactie achter laat. Dat geeft hun ook weer positieve motivatie in deze minder fijne tijd.

Hou je sterk, eet gezond, beweeg genoeg en hopelijk waardeer je de crosstrainer weer als we open zijn. In tijden van crisis merk je pas echt dat die 4 minuten op de crosstrainer het klagen echt niet waard zijn. We missen hem allemaal toch?

Team My35’, My Body & Mind en Denzz.
Kazernestraat 12, 5928 NL Blerick, gemeente Venlo.

Reacties