Horecaondernemer Venlo zet zorgmedewerkers in het zonnetje

Foto: Gasthoes.

Horecaondernemer Bob Bartels, van ’t Gashoes te Venlo en House of BBQ te Roermond, zet deze hele week zorgmedewerkers in het zonnetje.

In de regio Venlo heeft hij onder andere Crescendo en Beerendonck verrast met heerlijke snacks en verse friet. Na het delen van de enthousiaste reacties, heeft Bob besloten om dagelijks, gedurende deze hele week zorgmedewerkers te verrassen met een lekkere maaltijd.

Vandaag is het Laurentius Ziekenhuis te Roermond aan de beurt. Aangezien het bezorgen van warme snacks en friet vanuit Venlo onmogelijk is, voorziet hij de AOA (algemene opname afdeling), de SEH (spoedeisende hulp), de long afdeling en de IC van een goedgevulde lunch. Belegde broodjes, zelfgebakken cakes, gekookte eitjes, vers fruit en een lekkere chocolade versnapering.

Bob hoopt de verpleegkundigen en artsen een blijk van respect en waardering te kunnen geven, voor het harde werk dat zij al dagenlang leveren.

Tot op heden komt het initiatief vanuit Bob zelf en sponsort hij de maaltijden vanuit ‘t Gashoes te Venlo. Mochten andere ondernemers zich bij dit mooie initiatief willen aansluiten, dan kan je Bob Bartels bereiken via 06 20 34 50 41

Vandaag was Crescendo aan de beurt, wie morgen? Tag eenieder die het verdient om een ❤ onder de riem te steken. Buiten…

Geplaatst door Gashoès op Woensdag 18 maart 2020

Reacties