Stichting VenloFietst verplaatst vanwege corona-ontwikkelingen

Foto: VenloFietst.

De stichting VenloFietst heeft na overleg met de gemeenten Venlo en Straelen triest maar vastberaden besloten om VenloFietst te verplaatsen naar 24 en 25 april 2021.

De situatie rondom de Corona-ontwikkelingen alsmede een snel economisch herstel daarna, zijn te onzeker en zorgwekkend, aldus bestuursvoorzitter Laurence Winter. Deelnemers die reeds inschreven hadden, krijgen hun inschrijfgeld geheel retour en kunnen zich volgend jaar opnieuw inschrijven. Ook standhouders, ambassadeurs en hekwerkbanner-sponsoren die reeds betaalden, krijgen hun geld terug. MKB-ers en ZZP-ers die reeds bijdroegen, hebben hun geld namelijk nu hard nodig.

De meesten van de overige sponsoren hebben uit solidariteit hun sponsoring mee overgedragen naar 2021.

Zo hoopt de stichting iedereen zoveel mogelijk te compenseren dan wel tegemoet te komen. Voorop staat ieders gezondheid en de hoop op een snelle stabilisering en herstel van de situatie. “Ondanks dat de organisatie na maanden van hard werken nu een fikse tegenslag te verwerken heeft, blijft men hoop houden om er in 2021 alsnog een succes van te maken. De reacties zijn solidair, begripvol en bemoedigend om er in 2021 alsnog een succes van te maken.

Reacties