Ondernemers Gasthuisstraat zamelen Venlonaerkes voor horeca in

Foto: Bier aan tap - Pixabay.

Ondernemers van de vereniging Gastvrij Gasthuisstraat gaan Venlonaerkes inzamelen voor de horeca in de Venlose binnenstad. De horeca moet vanwege het coronavirus verplicht tot weken de deuren gesloten houden. Daardoor worden vele omzetten misgelopen en komen ondernemers onder zware druk te staan.

De ondernemers uit de Gasthuisstraat vinden dat horeca en winkels in een binnenstad beiden van essentieel belang zijn. Daarom worden er in deelnemende zaken doneerbussen geplaatst alwaar consumenten hun Venlonaerkes t/m 31 maart hun overgebleven munten kunnen deponeren. De opbrengst komt geheel ten goede aan de zwaar getroffen horecaondernemers.

“De juiste mix van ondernemers laat de consument een totaalplaatje van een binnenstad zien. We doen het samen. Toen, nu en in de toekomst! ” aldus Gastvrij Gasthuisstraat. Middels deze actie willen de ondernemers hun steun betuigen en positief naar de toekomst kijken.

De juiste mix van ondernemers laat de consument een totaalplaatje van een binnenstad zien. We doen het samen. Toen, nu en in de toekomst! 

De ingezamelde Venlonaerkes worden na afloop van de actie aangeboden aan KHN afdeling Venlo. Deze brancheorganisatie mag de opbrengst verdelen onder haar leden in de Venlose binnenstad.

Tevens wordt er een hashtag opgestart om mensen te stimuleren elkander te helpen #venlohelpt

Reacties