Sluiting horeca Venlo, bezorging nog mogelijk

Foto: © Pixabay.

De nieuwe genomen maatregelen omtrent het corona-virus zijn drastisch maar zeer noodzakelijk. Met grote gevolgen voor vele sectoren, waaronder de horeca in Venlo. De sluiting van restaurants is onder andere bedoeld om snelle verspreiding onder grote groepen mensen te beperken.

Afhalen is niet toegestaan omdat alle horeca voor consumenten gesloten zijn. Bezorgen mag doorgaan omdat hierbij de consument niet in de zaak hoeft te komen.

Op dit moment is het dus nog mogelijk om de lekkerste gerechten thuis te laten bezorgen via ‘Thuisbezorgd’ en InVenlo. InVenlo zal dagelijks met alle deelnemende restaurants de situatie overleggen. In de komende periode zullen er menukaarten worden aangepast, acties worden samengesteld en bezorgtijden worden gewijzigd. Houdt hun website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Het welzijn van het personeel en de klanten staat voorop! De richtlijnen en maatregelen vanuit de overheid en het RIVM zijn voor ons thuisbezorgd en InVenlo leidend.

Contactloos bezorgen
Thuisbezorgd.nl kondigde afgelopen vrijdag aan voorlopig contactloos te bezorgen. De bestelling wordt bij de deur achtergelaten, om direct contact tussen klant en bezorger te vermijden.

Reacties